Opførelse af self storage lager

Intern struktur

Opførelse af self storage lager er en omfattende proces, der omfatter design, montering af lagerområder og installation af lagerbokse.

Intern struktur af self storage omfatter alle elementer, der udgør helheden og sammenhængen i self storage lagercentret. Planlægning, materialer af bedste kvalitet, moderne monteringsløsninger og erfarne montører er nøglen til succes for self storage centret. Som erfarne producenter af self storage lager, værner vi om hvert eneste detalje for at skabe et effektivt og moderne miljø for selvbetjent lageropbevaring.

Den rumlige planlægning udarbejdes omhyggeligt med henblik på effektiv udnyttelse af plads, ergonomisk placering og moderne montering af lagerbokse med fokus på sikkerhed.

DØRE

Vi tilbyder døre Hi - Security, der åbner med en bredde på 750 mm eller 1000 mm, enten enkeltdøre eller dobbeltdøre. Vi garanterer den højeste kvalitet, dørene er solide, sikre og lette.

SKILLEVÆGGE

Skillevægge lavet af metal belagt med en legering af aluminium og zink er fire gange mere modstandsdygtige over for korrosion end galvaniseret stål. Sikre samlinger af skillevæggene, som vi bruger under montering af paneler, har ingen skarpe kanter eller fremspringende elementer, hvilket giver fuld komfort ved brug af interiøret.

SIKRINGSGITTER

For at sikre ventilation samt sikkerhed i kasserne bruger vi galvaniseret net med dimensioner på 50 mm x 50 mm. Dette giver os mulighed for sikkert at lukke kasserne samtidig med at det tillader luftstrøm og adgang til belysning.

LET LOFT

Til en sammenhængende finish bruger vi loftpaneler. Vi bruger dem også til at montere belysning i korridorerne og nødudgangsbelysning, overvågningssystem og kabelløb samt brandalarmer. Dette bidrager til at opretholde en æstetisk udførelse, der er behagelig for kundens øje og skaber et ensartet billede.

BESKYTTELSESSTØB

Dette panel er en effektiv forstærkning af væggene og beskytter også mod ridser og buler, f.eks. fra transportvogne. Vi tilbyder 2 mm rillet aluminiumsplade med et karakteristisk mønster. Beskyttelsesstøbningen er permanent fastgjort langs korridorerne og i hjørnerne. Det er en fremragende beskyttelseshindring, der forhindrer skader samtidig med at det giver en visuel effekt af solid udførelse.

KORRIDORSYSTEM

Vores metoder til at udnytte interiøret til self storage tillader os fuldt ud at tilpasse layoutet af kasserne til ethvert rum. Vi bruger ikke ekstra konstruktioner, hvilket er forbundet med unødvendige omkostninger, fordi alle væggene er selvstændige. Dette giver os mulighed for at tilpasse os projektets krav med den bedst mulige udnyttelse af pladsen.

SKABE

Skabe er en fremragende løsning til at maksimere pladsen under self storage. Hvor der ikke kan oprettes en fuldstørrelses boks, foreslår vi at installere skabe, som er meget populære blandt kunderne. Udnyt hver meter af dit self storage center godt og generer indkomst.

MESANIN

På Steel art kan vi godt lide at udnytte al ledig plads. Hvis et niveau med kasser ikke er nok, er det værd at bygge et ekstra niveau med kasser på mesaninen. Den kan bære store belastninger på trods af dens lette konstruktion, og den er også selvstændig og kan placeres hvor som helst. Det er vigtigt at bemærke, at konstruktionen af mesaninen ikke belaster bygningen.

SIKKERHED

Sikre self storage kasser er vores prioritet. Solid udførelse af kasserne med metal belagt med en legering af aluminium og zink gør dem mere modstandsdygtige over for korrosion end galvaniseret stål og sikrer holdbarheden, så opbevaring er mulig i mange år.

. Derudover bruger vi det mest avancerede elektroniske låsesystem, der garanterer pålidelighed og fuld automatisering ved åbning og lukning af kasserne med en smartphone.

Overvågning med døgnåben adgang til kameraer og optagelser er den bedste måde at forbedre sikkerheden på i self storage centret. Det er også et fremragende værktøj til kontrol og overvågning af et vedligeholdelsesfrit self storage center.

self storage installers

 

(+48) 668 174 381 info@steelart.com.pl

Steel Art Sp. z o.o.
Miedziana 15a, 0-321 Katowice
tel: (+48) 668 174 381
e-mail: info@steelart.com.pl

Steel Art Contractor S.L. 2024 Alle rettigheder forbeholdes Projekt & Realisering Go4web.pl
Back to Top